Assurantiën

Verzekeren waar verzekeren voor bedoeld is.

Verzekeringen zijn noodzakelijk, maar vaak ook nodeloos complex. U weet dat het belangrijk is dat u goed verzekerd bent, maar het is niet altijd duidelijk wat dat nu precies inhoudt.

In deze snel veranderende tijden staan wij de klanten bij in alle voorkomende verzekeringskwesties en proberen wij de beste verzekeringsoplossingen aan te reiken. Wij begeleiden u door het hele verzekeringsproces.

Ook bij schades. U wordt door ons niet doorverwezen naar een telefoonnummer in Tilburg of Amsterdam. Wij beoordelen experts kritisch en proberen aanwezig te zijn als een expert bij u langs komt om een schade te beoordelen. Zo weet u zeker dat uw belangen behartigd worden.

Internet heeft de assurantiebranche grondig gewijzigd. Hierdoor wordt er veel op prijs vergeleken. Wij doen hier niet aan mee. Wij proberen als een partner samen met u de oplossing te vinden die in uw situatie de beste is.

Voorheen was het beloningsmodel altijd op provisiebasis. Voor hypotheken, levensverzekeringen en inkomensverzekeringen wordt tegenwoordig uitsluitend nog met netto premies gewerkt, waarbij de tussenpersoon een nota stuurt voor zijn werkzaamheden. Dat doen wij ook.

Voor schadeverzekeringen zijn er veel kantoren overgestapt op een vaste vergoeding per maand met daarnaast extra declaraties bij bepaalde werkzaamheden. Wij kiezen er nog steeds voor om dat niet te doen. Als beloningsmodel houden we voorlopig vast aan het provisiemodel.

Het grote voordeel hiervan is dat alle kosten inbegrepen zijn, ook als er extra werkzaamheden zijn.

Wilt u meer weten of heeft u hulp nodig?

Loop gerust eens bij ons binnen; de koffie staat klaar.

Of neem even contact met ons op voor een afspraak bij u thuis